miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avtalshandläggare Miljö och Tillstånd

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-19

Ansök nu

Avtalshandläggare Miljö och Tillstånd

About the job

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? 

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Avdelningen Miljö och Tillstånd består av 24 medarbetare stationerade på sex olika orter i Sverige. Vi stöttar Vattenfall services med avtal och tillståndshantering i nyanslutningsprojekt. Vårt mål är även att växa och ta in andra spännande uppdrag inom fastighetsrätt, samhällsbyggnad och miljö.

Din roll som avtalshandläggare

I din roll som avtalshandläggare kommer du att hantera;

  • Markupplåtelseavtal med markägare

  • Tillstånd från kommun och länsstyrelse såsom strandskyddsdispenser, bygglov, rivningstillstånd, tillstånd för intrång i natur-/kulturreservat och vattenverksamhet

  • Tillstånd och samråd mot myndigheter, organisationer och övriga intressenter

Your profile

Rollen avtalshandläggare kräver att du är noggrann, ordningsam och serviceinriktad samt trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Förutom det söker vi dig som:

  • har en kvalificerad yrkesutbildning eller högskole-/universitetsutbildning gärna med inriktning mot miljö, samhällsplanering eller fastighetsrätt. Alternativt arbetslivserfarenhet med avtal och tillståndshantering inom infrastrukturprojekt

  • är van datoranvändare och hanterar flertalet program inom Microsoft Office

  • talar och skriver svenska obehindrat

  • Engelska i tal och skrift är meriterande

  • har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär en del telefon och mailkontakter.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ArcGIS eller liknande system för kartframställning.

Additional information

Vi erbjuder   
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Placeringsort  
Tjänsten är placerad i Kalmar och vi tillämpar en hybrid arbetsform.

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Frida Abrahamsson, 072-209 35 59. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Mays Al-Musfi, 070-267 94 57. 

Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Välkommen med din ansökan senast den 19 mars 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning genomförs ett drogtest. 

Vi ser fram emot din ansökan, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! 

About the company

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på: Byggnation och konsultation - Vattenfall Services 

Dela detta jobb

Avtalshandläggare Miljö och Tillstånd

Vattenfall AB