miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HSE Manager

Företag Bemannia AB
Ort
Utgår

2024-05-10

Ansök nu

HSE Manager

Är du en erfaren ledare med rätt kompetens är du den HSE ( Health, Safety and Environment) Manager vi söker!

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu en kvalitetsinriktad HSE (Health, Safety and Enviroment) Manager med start efter påskhelgen och året ut. Uppdraget är ett heltidsuppdrag på kontorstid. Du kommer att arbeta med ett uppdrag som  innebär att skapa och implementera rutiner, processer och standardiserade arbetssätt för att hantera hälso-, säkerhets- och miljöfrågor.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande samt bedrivas både operativt  och verksamhetsnära och innefatta:

  • Skapa och implementera rutiner och processer för att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö i enlighet med lagkrav och företagets policy.
  • Utveckla och genomföra utbildningsprogram för att öka medvetenheten om HSE-frågor och säkerställa att personalen är korrekt utbildad och informerad.
  • Ansvara för att utföra riskbedömningar och analysera data för att identifiera potentiella faror och ta fram åtgärdsplaner för att minimera risker.
  • Leda och coacha HSE-teamet för att säkerställa effektivt samarbete och leverans av HSE-initiativ och mål.
  • Rapportera regelbundet till ledningsgruppen om HSE-prestanda, incidenter och framsteg mot målen.

Dina kvalifikationer

  • Minst 12-15 års erfarenhet av ledande befattningar inom HSE-området.
  • Gedigen kunskap om relevant lagstiftning och regelverk inom hälso-, säkerhets- och miljöområdet.
  • Erfarenhet av att implementera HSE-processer och rutiner på en industriell arbetsplats.
  • Starka ledaregenskaper med förmåga att motivera och engagera medarbetare för att uppnå gemensamma mål.
  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi ser att du som person har förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga och är en relationsbyggare.  Du arbetar strukturerat och organiserat samt har en kommunikativ förmåga i ditt ledarskap. Vi ser vidare att du kan arbeta målinriktat med både kortsiktiga och långsiktiga mål.

Meriterande

Det är meriterande om du har goda kunskaper i systematisk arbetsmiljö samt fördjupad kunskap i  Arbetsmiljölagstiftning.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 240322.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Jan Snellman, jan.snellman@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 072-194 5000.

 Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. 

 

Dela detta jobb

Logo
HSE Manager

Bemannia AB