miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Laborant till SMA Mineral

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Laborant till SMA Mineral


SMA Mineral är en ledande leverantör av kalkprodukter av hög kvalitet med 23 anläggningar runt om i Europa. Vi har ett starkt hållbarhetsfokus med ambitionen att växa grönt och detta utvecklingsprogram är SMA Minerals satsning inom hållbarhet mot en koldioxidneutral framtid.

SMA Mineral är ett företag som präglas av ett entreprenörstänk där du som medarbetare får ett stort ansvar och arbetar med frihet under ansvar. Det råder god sammanhållning och glädje på arbetsplatsen. Du kommer till ett företag med stort driv och engagemang samt korta beslutsvägar. SMA Mineral är ett värderingsstyrt bolag med värdeorden: kompetens, pålitlighet, flexibilitet och innovation.

SMA Minerals huvudkontor är beläget i Persberg, Värmland. Företaget har idag 250 anställda och omsätter 1 300 Mkr. SMA Minerals affärsidé är att vara det naturliga valet för utveckling och värdeskapande – lokalt som globalt. För SMA Mineral är målen kring lönsamhet och miljö lika viktiga och för nya utvecklingsmål får detta ett allt tydligare fokus framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som laborant tillhör Centrallaboratoriet som förser företaget med analystjänster från hela verksamhetsområdet från kartläggning av fyndigheter till produktanalyser. Även kundrelaterat analysarbete förekommer. Befattningen som laborant innebär att vara ansvarig för dagliga analysarbeten, instrumentkontroll och kalibrering och delta i instrument- och metodutvecklingsarbete. Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

  • Hantering och registrering av prover i LIMS systemet

  • Sammanställa och rapportera uppmätta analysresultat

  • Provbereda, sikta och uppsluta provmaterial

  • Våtkemiska, förbränningskemiska och fysikaliska analyser

  • Beredning av kemikalier

  • Inköp av förbrukningsmaterial.

  • Initiera inköp av reservdelar och behov av service.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker ha en godkänd gymnasieutbildning med teknisk- eller naturvetenskaplig inriktning eller KY/YH-utbildning mot processindustrin eller motsvarande kompetens. Vi söker dig som är noggrann och analytisk och som alltid sätter kvaliteten i första hand samt vill ha ordning och reda omkring dig. Du är serviceinriktad och strukturerad med förmåga att vara flexibel i ditt arbetssätt. Du uppskattar att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare tror vi att din datavana är god samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Har du erfarenhet från laboratoriearbete är meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som laborant är en direktrekrytering där du blir anställd av SMA Mineral. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Laborant till SMA Mineral

Eterni Sweden AB