miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Patentkonsult kemi/Life Science

Företag Qrios
Ort
Utgår

2024-03-07

Ansök nu

Patentkonsult kemi/Life Science

Novitas Patent är en nischad aktör på patentmarknaden, med starkt fokus på patentarbete inom Life Science, kemi och medicinsk teknik. Företaget utgörs i dagsläget av fem mycket erfarna patentkonsulter och kännetecknas av prestigelöshet, effektiva arbetssätt samt minimal administration. Vi sätter kunden i främsta rummet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen kommer du att vara nyckelpersonen som erbjuder strategisk rådgivning för att hjälpa våra kunder att uppnå sina affärsmål genom sina immateriella tillgångar. Du ansvarar för att skriva nya ansökningar och leda hela processen från det första uppfinnarmötet till det beviljade patentet. Utöver detta arbetar du med övervakningen av patentportföljer, genomför olika utvärderingar och samarbetar nära med kollegor för att optimera våra kunders immateriella tillgångar. Du kan också komma att delta i invändningar och olika typer av rättsliga tvister. Din roll innefattar även stöd vid upprättandet av licensavtal och annan relevant juridisk rådgivning för våra kunder. Genom din engagerade insats kommer du att vara en central aktör för att säkerställa att våra klienter effektivt hanterar och optimerar sina immateriella tillgångar för att överträffa sina affärsmål.

Vem är du?

Vi söker en erfaren patentexpert inom Life Science, kemi eller medicinsk teknik med några års branscherfarenhet, gärna från både immaterialrättsbyrå och industri. En helt eller delvis avklarad examen för European Patent Attorney (EQE) är ett krav. Vår verksamhet präglas av flexibilitet, noggrannhet och affärsmässighet. Du kommer att trivas i våra nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm, men vi stöder också möjligheten att arbeta på distans eller etablera ett eget kontor. Flexibilitet är kärnan i vår arbetsmiljö, och vi välkomnar både individuella talanger och sammansvetsade team som delar vår passion för att leverera högkvalitativa resultat.
Om du inte känner dig redo att lämna dina kollegor så är inte heller det något problem – vi är även intresserade av hela team!

Om verksamheten

Novitas Patent är en specialiserad patentbyrå, med fokus och expertis på patentarbete inom Life Science, medicinsk teknik och kemi. Vi är för närvarande fem patentkonsulter och en IP administratör som alla jobbar prestigelöst, med effektiva arbetssätt och med minimal administration. Vi kan tack vare vår storlek och specialistkompetens arbeta mycket kundorienterat och resultatinriktat.
Läs mer om oss på www.novitaspatent.com
I denna rekrytering samarbetar Novitas Patent AB med QRIOS Life Science & Engineering. QRIOS erbjuder konsult och rekryteringstjänster inom Life Science, Engineering och IT. Vi är starkt inspirerade av de som aldrig slutar leta efter nya lösningar. QRIOS MINDS GO FURTHER.
Urvalet sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!
#LI-HF2

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Patentkonsult kemi/Life Science

Qrios