miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Solcellsmontörer till Fyrstads Entek

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-21

Ansök nu

Solcellsmontörer till Fyrstads Entek

Om företaget
Fyrstads Entek startades våren 2016 med visionen om att vara det mest självklara valet av aktör inom helhetslösningar och totalentreprenader. Tillsammans med Fyrstadskoncernen har de varit verksamma inom elbranschen i snart 40 år och är ett entreprenadföretag i ständig utveckling inom infrastruktur, vägar, betongarbeten, kanalisationsarbeten med mera.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund Fyrstads Entek söker vi nu montörer av solcellsanläggningar. Som montör arbetar du med att montera kompletta solcellsanläggningar på tak året om. Därav söker vi dig som trivs med att jobba praktiskt utomhus och är bekväm med höjder. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Premier med start omgående. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-fredag.

Din profil
Vi söker dig som är positiv, kreativ och händig. Du behöver ha en god fysik då arbetet är utomhus året om och tunga lyft förekommer. Du kommer att arbeta i ett lag och därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och hitta lösningar. Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet från bygg och hantverksbranschen.

Om oss
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

Dela detta jobb

logga
Solcellsmontörer till Fyrstads Entek

Premier Service AB