miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SPONTANANSÖKAN

Ort
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

SPONTANANSÖKAN

Vad roligt att du är intresserad av att jobba, göra praktik eller examensarbete på Luleå miljöresurs!

Lumire, Luleå Miljöresurs AB, är ett kommunalt bolag för vatten och avlopp, avfallshantering, återvinning och återbruk. Lumire ägs av Luleå kommun och vi är 200 medarbetare som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand på ett cirkulärt sätt.

Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Lumire befinner sig i en spännande utvecklingsfas och är en självklar aktör i arbetet med den gröna omställningen och ett hållbart Luleå.  Tillsammans gör vi Luleå hållbart.

En spontanansökan är en ansökan som inte är kopplad till en utannonserad tjänst. Det kan också kallas för intresseanmälan. Du meddelar helt enkelt ditt intresse för ett framtida jobb hos oss. Det innebär att vi kontaktar dig om vi har något uppdrag som kunde vara aktuellt. För annonser där vi aktivt söker kandidater ber vi dig bevaka www.lumire.se. I en spontanansökan bifogar du ditt cv och personliga brev som vanligt.

Här kan du också lämna din ansökan för examensarbete eller praktik. 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
SPONTANANSÖKAN

Workspace Recruit