miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

AcobiaFLUX

Vad säger våra medarbetare?

Johan Danielsson

Systemutvecklare – Fastighet

Mats Hagberg

Teamchef/Projektledare – Infrastruktur

Robin Bandgren

Systemutvecklare – Fastighet

"Jag jobbar till största del med PLC- och SCADA-programmering för olika applikationer. Projekten jag jobbar i är spännande och man får vara med i hela processen från att programmera styrsystemet och bygga upp databaser, bilder mm för CitectSCADA till att driftsätta det man har skapat och se så allting fungerar i verkligheten som man har tänkt sig. I AcobiaFLUX finns viljan att hålla en hög kvalitet på det man levererar och inte nöjer sig med att göra ett halvdant jobb. Det ställer såklart krav på mig som medarbetare också men det tycker jag bara är stimulerande. Jag har också många trevliga kollegor över hela landet som alltid hjälper till om man har problem med något."

"AcobiaFLUX har ett bra rykte inom Infrastruktursektorn. Så när jag fick en förfrågan om jag skulle vara intresserad av att jobba på AcobiaFLUX, så kände jag direkt att AcobiaFLUX skulle kunna vara ett tänkbart nästa steg för mig. Rollen som projektledare/uppdragsledare i kombination med linjechef var också för mig en ideal uppgift. Jag vill också nämna att AcobiaFLUX satsning på friskvård och på de ´mjuka´ frågorna så som aktiviteter för att ytterligare förbättra samarbeten internt och externt gjorde mig ännu säkrare på att ta det avgörande steget att bli en del av AcobiaFLUX. Trots mina höga förväntningar har mina första månader varit en positiv överraskning. Jag är imponerad av den höga tekniska kompetensen som finns i företaget. AcobiaFLUX känns också mycket prestigelöst vilket gör att man får göra sin röst hörd och därigenom får vi möjligheten att påverka beslutsfattarna."

"Mina dagar på AcobiaFLUX är varierande men för det mesta så består de av systemutveckling av SCADA-system men de kan lika gärna också bestå av testning av system, dokumentation eller möten. De varierande uppgifterna kräver ofta kreativitet och uppfinningsrikedom, det gör att jag trivs med min roll. Men det som först och främst får mig att trivas på AcobiaFLUX är alla sköna kolleger och den avslappnade stämningen som gäller på kontoret."