miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Habo kommun

Habo kommun är en liten, expansiv kommun med närhet till Jönköping. Här finns ett mångsidigt näringsliv. Kommunen har ett naturskönt läge vid Vättern och i närområdet finns flera fina strövområden.

Habo kommun är en attraktiv kommun där antalet invånare hela tiden ökar. Kommunen ligger vackert placerad med sjön Vättern som närmsta granne. Kommunens natursköna läge ger invånarna möjlighet till ett härligt friluftsliv. Här finns ett mångsidigt näringsliv som har bidragit till att arbetslösheten är en av Sveriges absolut lägsta.

Läget mitt i södra Sverige gör också att det är nära till storstadsregionerna. Föreningslivet är rikt och det finns goda möjligheter för människorna i Habo att kunna träffas, känna trivsel och ha ett gott liv.

Habo – den hållbara kommunen för hela livet!

Vy över Blå torget under Kräftlördag med mycket människor på torget.

Uppleva och göra

Svinga en racket, förtöj din båt, dra upp en lax, anordna en fest, spring för livet, ladda ner en e-bok, utmana din höjdskräck, handla på hemmaplan, ät lokalproducerat, fyll din svamp- och bärkorg och mer därtill....

Näringsliv och arbete

Habo - en av Sveriges mest företagsvänliga kommuner. Habo har under flera år hamnat i topp när Sveriges företagare betygsätter sina kommuner i Svenskt Näringslivs omfattande årliga undersökningar.

Välkommen du också!
 

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

1000

Huvudkontor

Habo

Adress

Jönköpingsvägen 19, 561 31

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Habo kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor