miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Holmen

Att jobba på Holmen

Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö” så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb. Högteknologiska uppgifter och produkter som påverkar är andra positiva faktorer som lyfts fram.

Det är våra medarbetare som driver Holmen framåt. Utan skickliga och engagerade medarbetare skulle företaget varken fungera eller utvecklas. Att attrahera, rekrytera och utveckla engagerade och kompetenta medarbetare som vill vara med och driva utvecklingen framåt är en strategiskt viktig uppgift för Holmen.

Våra medarbetare och vår företagskultur präglas av mod, engagemang och ansvar.

Vill du veta mer om vilka roller som finns hos oss och få en känsla för hur det är att jobba inom Holmen? Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om sitt arbete, och om Holmen som arbetsgivare på holmen.com/karriär

Möjligheter för dig som student

Att sommarjobba är ett utmärkt sätt att lära känna Holmen från insidan – och en bra merit om du senare vill söka exjobb eller anställning hos oss. Varje sommar tar vi emot över 100 studenter.

Som EX-jobbare på Holmen fördjupar du dig i en fråga – och kommer förhoppningsvis fram till svaret. Kanske kommer du även fram till att Holmen är arbetsgivaren för dig.

Våra årslånga Trainee- och Aspirantprogram är en fantastisk möjlighet för dig som vill jobba inom Holmen. När programmet är slut kommer du att ha breddat och fördjupat dina kunskaper, som grädde på moset har du dessutom byggt upp ett värdefullt kontaktnät inom företaget.

Om oss

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar kartong, tryckpapper, trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Våra råvaror, träfibern, vatten och vind är miljömässigt hållbara och fantastiskt användbara. Vi jobbar aktivt med att ständigt förbättra vårt energikretslopp.

Iggesund Paperboard producerar världsledande kartong för konsumentförpackningar vid ett svenskt bruk i Iggesund, strax söder om Hudiksvall, och ett engelskt bruk i Workington, norra England.
Holmen Paper tillverkar specialpapper för magasin, produktkataloger, direktreklam, böcker och dagstidningar vid två svenska bruk i Hallstavik och Braviken strax utanför Norrköping.
Holmen Timber producerar högkvalitativa basprodukter i furu och gran för konstruktions-, snickeri- och emballageändamål vid två svenska sågverk i Iggesund och Braviken.
Holmen Skog ansvarar för koncernens skogar på drygt en miljon hektar. Den årliga avverkningen i egen skog är normalt cirka 3,2 miljoner kubikmeter virke.
Holmen Energi ansvarar för koncernens vatten- och vindkrafttillgångar samt för att utveckla koncernens verksamhet inom energiområdet. Vattenkraftproduktionen uppgår ett normalår till cirka 1 100 GWh el.

Bransch

Pappers- & Pappersvarutillverkning

Anställda

3000

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Vattengränden 2, 601 88

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Holmen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor