miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Linjemontage AB

Att arbeta på Linjemontage är att lägga grunden för framtidens hållbara samhälle, och vi behöver bli fler som vill göra det möjligt. Hos oss får du användning för allt ditt kunnande och samtidigt ta del av andras, för att vi ska utvecklas tillsammans.

Du är välkommen till oss

På Linjemontage växer vi tillsammans med våra medarbetare och vi möter varje utmaning som ett lag. Hos oss möts människor med olika bakgrunder och kompetenser. Vi välkomnar praktikanter och nya talanger inom el och energi, samt de med mångårig branscherfarenhet. För här finns det mycket att lära, och vi är nyfikna över vad du kan bidra med. 

Med gedigen erfarenhet och vilja att utvecklas

Trots att vi idag är utspridda över hela Sverige har vi lyckats behålla den särskilda lagkänsla som präglat Linjemontage sedan starten i Grästorp 1993. Här får alla bidra med sina kunskaper och idéer för att tillsammans hitta den bästa vägen framåt. Vi har en ödmjuk inställning till att aldrig vara fullärda. Det är en förutsättning för vår fortsatta framgång.

Mentorskap för tekniker och montörer

Vårt arbete är ett hantverk där det alltid finns mer att lära. Men det handlar inte bara om att bemästra den senaste tekniken eller verktygen. Vissa kunskaper och insikter tar åratal att nå på egen hand. Vilken tur att det finns andra som kan hjälpa till! Som ny tekniker eller montör på Linjemontage får du alltid arbeta nära en erfaren kollega. Ett slags mentorskap där du kan få tips, tricks och goda råd för att verkligen utvecklas i din roll.  

Balans mellan jobb och fritid

Det ska vara roligt att komma in till jobbet, träffa sina kollegor och tillsammans lösa dagens utmaningar. Men för att det ska fortsätta kännas så över tid så tror vi att det behövs en balans mellan jobb och fritid. På Linjemontage försöker vi vara flexibla inför varje individs verklighet och hitta bra lösningar för att klara vardagen, till exempel vad gäller placeringsort och karriärinriktning. 

Välkommen med in ansökan! 

Bransch

Kraftförsörjning

Anställda

140

Huvudkontor

Grästorp

Adress

Järnvägsgatan 20, 467 40

Webbplats

language

Missa inga jobb från Linjemontage AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor