miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Svenska Naturskyddsföreningen

Naturskyddsföreningen grundades 1909 och är sedan decennier Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation. Med närmare en kvarts miljon medlemmar, kretsar med lokal förankring i hela landet och drivande eldsjälar har vi stora möjligheter att påverka. Vi skapar opinion, förändrar beteenden, granskar och kräver att makthavare och lagstiftare tar sitt ansvar.

På vårt rikskansli är vi ca 170 anställda. Klimat, hav, skog, jordbruk och miljögifter är våra viktigaste arbetsområden. Det senaste decenniet har vårt globala arbete blivit allt större och starkare. Vi samarbetar och stödjer ett 40-tal miljöorganisationer över hela världen, tack vare pengar från Sida. Vi står dessutom bakom miljömärkningen Bra Miljöval som hjälper dig att hitta de produkter och tjänster som är minst skadliga för miljön.

Hos oss är du med och påverkar

Vi har kraft att förändra. Vi har en bred och djup kompetens grundad i vetenskap och fakta. Vi väcker engagemang för naturen, utbildar och sprider kunskap om miljö och hälsa. Vi verkar för en hållbar konsumtionskultur och för förändrade normer och beteenden. Vi tror att verklig förändring bygger på solidaritet i hela samhället, mellan generationer och mellan länder.

Hos oss blir du en del av vår kraft, en del av vår solidaritet. Varje dag är ett lärande där vi delger varandra med våra olika kompetensbakgrunder. 

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga jobb från Svenska Naturskyddsföreningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor