miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut, SMHI

Vår breda verksamhet förutsätter medarbetare med en mångfald av kompetenser. Vi ger, som modern arbetsplats, möjlighet till personlig utveckling genom ett processorienterat arbetssätt och genom samarbete med andra såväl nationellt som internationellt. Dagligen jobbar vi med arbetsuppgifter som är avgörande för samhällets gemensamma nytta, säkerhet och uthållighet, vilket ger oss mervärde.

Kompetensutveckling

Vår mest värdefulla tillgång är de människor som arbetar i organisationen. Vi vill att du tar ansvar för ditt arbete såväl som din personliga utveckling. Kompetensutveckling kan handla om allt från kurser till att delta i arbetsgrupper, projekt och nätverk. Det kan också gälla att samverka mellan erfarna och mindre erfarna kollegor eller att växla mellan olika arbetsuppgifter.

Mångfald

Olika bakgrund, erfarenhet, kunskap och personlighet är viktig för att stärka det interna samspelet och stimulera till nytänkande. Våra medarbetares mångfald berikar verksamheten.

Arbetsmiljö

God arbetsmiljö med balans mellan arbete och fritid för att bidra till medarbetarnas livskvalité är för oss viktigt. Några av våra framgångsfaktorer är goda möjligheter till utveckling, jämställdhet, mångfald, hög chefstäthet och flexibla lösningar för individen.

Vår målsättning är att fortsätta vara en arbetsplats med god arbetsmiljö och gott klimat. Därför vill vi att alla medarbetare deltar i planerings och förnyelsearbete som ständigt pågår på SMHI. Det är även det bästa sättet för att få inflytande över sin egen arbetssituation.

Alla medarbetares engagemang, delaktighet och ansvar för verksamheten och för den egna utvecklingen uttrycks i SMHIs värdegrund och stöds av en ledningsfilosofi som bygger på långt delegerat chefsansvar.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

300

Huvudkontor

Norrköping

Webbplats

language

Missa inga jobb från Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut, SMHI

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor