miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VA SYD

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. 

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex strategiska mål: 

  • Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030

  • Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025

  • Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025

  • Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025

  • Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030

  • Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025  

Vi har både bredd och spets

Hos VA SYD finns över 80 olika yrkesroller representerade vilket ger oss en mångfald av kompetenser och både bredd och spets i verksamheten. Liksom övriga aktörer inom VA-branschen ser vi ett ökat kompetensbehov inom en tioårsperiod.

”Det är ett jobb med varierande arbetsuppgifter med ett eget stort ansvar, samtidigt som det alltid finns något att lära.”
Så beskriver Joel, drifttekniker Produktionsavdelningen VA SYD, sitt arbete.

”Stora variationer i belastningen gör att ingen dag är den andra lik, nya utmaningar och nya problem dyker upp hela tiden. Arbetsuppgifterna är omväxlande men samtidigt stimulerande så jag utvecklas ständigt. Också trivs jag bra med mina arbetskollegor” 

Nermina beskriver vardagen på ett avloppsreningsverk, hon jobbar som processingenjör på Ellinge avloppsreningsverk.

Bransch

Miljö. Vatten. VA-teknik

Anställda

450

Huvudkontor

Malmö

Adress

Hjälmaregatan 3, 211 18

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från VA SYD

Sommarjobb för studenter på VA SYD

Malmö - 8 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Augusta

Drifttekniker

Burim

Rörläggare

Maria

Driftingenjör

"Det roligaste med mitt jobb är att det gör verklig skillnad. När vi moderniserar gasanläggningarna blir det både säkrare och bättre för klimatet. Genom att ta tillvara energin i rötgasen från slammet bidrar vi till VA SYDs egna mål men också till nationella och internationella klimatmål"

"Rörläggare är det bästa jobbet jag har haft någonsin, mitt drömjobb på riktigt! Ibland jobbar vi dygnet runt och ser till så att kunder inte påverkas av en vattenläcka som uppstår under natten. det är en fin och stark jkänsla att få jobba med något som är viktigt"

"Det man är mest stolt över med att jobba som driftingenjör på VA SYD är att vi håller på med något som är superviktigt. I Sverige tar vi vatten och avlopp för givet, men vi gör ju inte det, vi som jobbar med det. Vi ser till att det faktiskt fungerar varje dag, året runt och det är rätt häftigt när man tänker på det"

Missa inga jobb från VA SYD

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor