miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Alla våra 19 000 anställda spelar en viktig roll på Vattenfalls resa mot ett fossilfritt liv inom en generation. Detta mål präglar allt vi gör – från energin vi levererar till innovationerna vi utvecklar. Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid och stimulera till ett klimatsmartare liv på alla plan. Detta kräver nya perspektiv, konkreta förändringar och en vilja att göra skillnad. Starta din klimatsmartare karriär idag!

Bransch

Elgenerering

Anställda

19 000

Huvudkontor

Solna

Adress

Evenemangsgatan 13 , 169 79

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Vattenfall AB

Korrosionskemist – Forsmarks Kraftgrupp

Östhammar - 14 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Magdalena Åkesson

Vice President of BU Fuel, Engineering & Projects

Fanny Lindberg

Manager of Digital services, InCharge

Per Wettergren

Proposition Manager for E-mobility Nordic

”Mina chefer har varit väldigt närvarande. De har hjälpt mig att utvecklas snabbt och det har varit väldigt värdefullt. Det är säkert därför jag försöker se och stötta nya förmågor på samma sätt. Det är härligt att se hur många som söker sig till Vattenfall för att de verkligen vill bidra till vårt mål om en fossilfri framtid, och att de också inser att kärnkraften är en del av lösningen”

”Trots att Vattenfall är ett mycket stort företag känns det ofta som om jag jobbar i en start-up. Jag får arbeta med spetsprojekt i en innovativ miljö och i ett högt tempo. Vi utvärderar dels olika teknologier och letar efter nya sätt att möjliggöra övergången till förnybar energi genom att optimera hela energisystemet, dels söker vi nya sätt att göra det enkelt för våra kunder att fatta smarta beslut som är bättre för miljön.
Jag gillar verkligen att fokusera på olika utmaningar. Målet är att hitta lösningar som passar in i hela energivärdekedjan och som på sikt kan bidra till en klimatsmartare livsstil”

"Även om jag började min karriär i finansvärlden har jag alltid varit mycket intresserade av energisektorn. E-mobility är ett spännande område under snabb utveckling. Det är viktigt att Vattenfall ligger i täten när det gäller att ta fram lösningar som kan bidra till att människor kan leva på ett mer hållbart sätt. Vi har utrymme att prova nya tekniker och nya arbetssätt utan att hela tiden behöva oroa oss för att misslyckas"

Missa inga jobb från Vattenfall AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor