miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avfallshandläggare inom system- och insamlingsfrågor, (vikariat)

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-05

Ansök nu

Avfallshandläggare inom system- och insamlingsfrågor, (vikariat)

Nacka vatten och avfalls uppdrag handlar främst om att möta våra kunders behov. Vi verkar för vår livsmiljö och att viktiga delar i vardagen fungerar under dygnets alla timmar. Vi strävar också efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för en hållbar samhällsutveckling. Vi är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får vara delaktig och ta ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall i enlighet med affärsidé, mål och strategier. 

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete som Avfallshandläggare med breda kontaktytor och intressanta utmaningar. En möjlighet att arbeta i en öppen, inkluderande och spännande miljö i en samhällsviktig bransch tillsammans med engagerade kollegor. Att få verka i ett bolag med korta beslutsvägar där nya idéer värdesätts och där du får möjlighet att vara med och påverka på riktigt.

Ditt uppdrag
I din roll som Avfallshandläggare med fokus på system- och insamlingsfrågor har du ansvar i hanteringen av rest och matavfall. Du är bryggan mellan kund, verksamhet och entreprenör och arbetar så väl operativt som med strategiska frågor. Du arbetar kundnära med fokus på löpande driftärenden och följer upp leverans och är kravställande mot våra leverantörer. I din roll är du superanvändare för verksamhetssystemet EDP Future vilket hanterar all avfallshantering och information kring kundernas avfallstjänster. Det ansvaret innebär att du är ett stöd till kollegorna i olika typer av systemfrågor. Du rapporterar till avfallschef och ingår i ett team tillsammans med åtta kollegor.

Dina arbetsuppgifter som Avfallshandläggare består bland annat av:

  • Delta i uppföljning av entreprenörer och hantera driftstörningar

  • Ansvara för processer gällande insamling av slam och fett

  • Hålla i avstämningsmöten med upphandlade entreprenörer

  • Informera och utbilda kunder inom området

  • Ta fram kommunikativt material om insamlingsfrågor för publikation i sociala medier och hemsida

  • Ta fram rapporter och statistik gällande rest och matavfall inför avtalsuppföljning

  • Vara ett stöd till kundhandläggarna vid komplicerade kundärenden

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning på miljö eller annan relevant utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från kundbemötande och kunskap inom avfallsområdet. Du har stor vana av att arbeta i EDP Future eller liknande verksamhetssystem. B-körkort är ett krav för tjänsten. Tidigare erfarenhet av insamlingsfrågor inom avfallsområdet och kunskap om att tillämpa lagstiftning i den dagliga verksamheten ses meriterande. Det ses även meriterande om du har kunskap om digitala tjänster.

Som Avfallshandläggare är du självgående och uppskattar att möta våra kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Du är bra på och motiveras av att arbeta mål- och resultatinriktat och har en hög grad av eget ansvarstagande och är strukturerad. Du är tålmodig och har mycket god kommunikativ förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift.

Genom samarbetsförmåga, affärsmässighet och förmåga att kunna höja blicken och se och förklara sambandet mellan kundens behov och verksamhetens- och entreprenörens ramar bygger du förtroende och relationer.

Övrig information
Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig från april/maj 2023 fram t.o.m. 2024-09-27.

Vi sitter i nyrenoverade och öppna lokaler i Finntorp med goda kommunikationer.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kan komma att genomföras innan anställning.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstidens slut. Självklart är du dock välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdag den 5:e april 2023.                
 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Avfallshandläggare inom system- och insamlingsfrågor, (vikariat)

Nacka vatten och avfall AB