miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

GUIDE

Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

GUIDE

Universeum är Sveriges nationella vetenskapscenter och en av de tio mest besökta destinationerna i Sverige. Det gör oss till en kraftfull arena för upplevelser och lärande inom naturvetenskap, teknik och hållbar utveckling.

Vi ökar barns och vuxnas kunskap om allt från algoritmer och atomer till Big Bang och biologisk mångfald. Tillsammans med Universeum utforskar man världen genom naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap och matematik. Alltid satt i en större kontext. I ett tvärvetenskapligt perspektiv som får oss att förstå hur världen hänger ihop och fungerar. Det är viktigt för oss att vara en plats där medborgare, akademin, näringslivet och det offentliga kan mötas. Där frågor och idéer om världen och vetenskapen får röra sig fritt. Där handlingskompetens för en hållbar framtid föds, ges bränsle och prisas.

Under 2021 till 2023 genomgår vi ett omfattande utvecklingsprogram och expansion för att göra mer nytta för fler.

Universeum växer och vi ser fram emot att du blir en av oss!

Vi som jobbar här är genuint engagerade i vårt uppdrag och arbetar varje dag för ett ge enastående upplevelser till alla våra kunder. Vi bottnar i våra kärnvärden: hållbart, vetenskapligt, modigt och roligt. Det är så vi utvecklar och genomför våra erbjudanden och det är så vi möter varandra och våra besökare, andra kunder, samarbetspartners samt intressenter.

 

Tjänsten

Vi söker Guide till Universeum (tillsvidareanställning)

Som Guide arbetar du med att skapa enastående kundupplevelser inom naturvetenskap, teknik, digitalisering och hållbar utveckling i våra unika lärmiljöer. Du planerar och ansvarar för koordinering och genomförande av våra programaktiviteter för olika målgrupper. Du kommer jobba nära våra studentmedarbetare som du både skolar in och arbetsleder.

På enheten Upplevelse & lärande är vi ett team med nyfikna, engagerade kollegor som alltid hjälps åt med vårt gemensamma uppdrag. Med vetenskapen som grund och en pedagogik som engagerar utmanar vi människor att berika sina liv och agera för en hållbar värld.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har följande utbildningar/erfarenheter:

  • Universitetsutbildning inom kemi, fysik, biologi, mattematik eller teknik.

  • Erfarenhet av arbete inom arbetsledning. 

  • Erfarenhet av att planera, strukturera och koordinera arbetsuppgifter.

Egenskaper
Du brinner för naturvetenskap och teknik och du trivs med att skapa glädjefyllda och enastående kundupplevelser för våra olika kundgrupper. Du har en god förmåga att organisera ditt arbete och leda dig själv. Du är trygg med att kommunicera i tal och skrift och förtroendeingivande i mötet med våra besökare. Du gillar att arbeta i en prestigelös verksamhet med högt engagemang och många olika kompetenser.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform Tillsvidareanställning. heltid, reglerad arbetstid. 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde snarast
Sista ansökningsdag 230529 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker via formuläret till höger.

 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta

Juana Fosshammar Enhetschef Upplevelse och lärande
juana.fosshammar@universeum.se

 

Dela detta jobb

logo
GUIDE

Workspace Recruit