miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Miljöhandläggare inom hälsoskydd

Ansök nu

Miljöhandläggare inom hälsoskydd

Bygg- och miljöförvaltningen, Miljöenhet

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Miljöenheten arbetar för en god livsmiljö och en hållbar utveckling.

Hos oss har du möjlighet till flexibel arbetstid och distansarbete. Du har stor möjlighet att utvecklas inom ditt arbetsområde och att forma ditt eget arbete. 

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare till hälsoskyddsgruppen som ska arbeta med vanlig förekommande tillsyn hälsoskyddstillsyn såsom tillsyn på skolor, simbassänger, tatuerare och skönhetssalonger med mera. 

Tjänsten är ett föräldravikariat på 1,5 år.

Vi arbetar i två kommuner, Gislaved och Tranemo.  

Kvalifikationer

Du ska ha en naturvetenskaplig eller annan för tjänsten relevant högskoleutbildning. Du behöver kunna tillämpa miljölagstiftning och förvaltningsrätt. Du ska också ha god kommunikationsförmåga och kunna ställa krav på ett professionellt och motiverande sätt. 

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Intervjuer sker löpande. 

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

logo
Miljöhandläggare inom hälsoskydd

Gislaveds kommun