miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PRAKTIK PÅ EXAKTA

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

PRAKTIK PÅ EXAKTA

Exakta Group AB är ett av de ledande grafiska företagen i Sverige med både stora privata och offentliga kunder. Exaktas koncept bygger på det lilla företagets engagemang men det stora företagets resurser. Korta beslutsvägar i en ägarledd koncern skapar en handlingskraftig organisation, där förändring är ett naturligt tillstånd för fortsatt framgång.

Med huvudkontor i Malmö och verksamhet i Hässleholm, Borås, Lidköping och Karlstad kan vi möta våra kunder lokalt, där vi bygger nära relationer. Exakta är ett privatägt företag, där ägarna också är operativt delaktiga. Verksamheten präglas av entreprenörsskap, där vi hellre ser möjligheter än hinder. Genom en platt organisation, med medarbetare som får ta egna beslut, har vi skapat en kultur av god gemenskap och en känsla att vi är bäst i förändring. Vi är stolta över tryck på papper, men också fullt fokuserade på att utvecklas vidare för att möta våra kunders framtida behov. Vår värdegrund bygger på Långsiktighet, Passion, Mod, Ansvar och att vi är det vi heter, Exakta.

Vad innebär praktik hos Exakta?

Vi på Exakta vill gärna lära känna dig som studerar på ett så tidigt stadium som möjligt. Därför erbjuder vi ett antal praktikplatser varje år. Du får lära dig hur vi arbetar och får en inblick i ett av Sveriges största grafiska företag. En praktikplats är en meriterande väg till anställning på Exakta. Vi erbjuder praktikplatser för eftergymnasiala utbildning såsom:

LIA-praktik
För dig som läser yrkeshögskoleutbildning där praktiken ingår som ett moment i din utbildning. Vi tar emot LIA-praktikanter, både LIA 1 och LIA 2.

Längre praktik, upp till 6 månader
För dig som läser på universitet eller högskola och har valt att göra en längre praktik inom ramen för din utbildning kan du förlägga den hos oss. Du kan då tilldelas ett projekt att genomföra under din tid hos oss eller helt enkelt delta i det dagliga arbetet på en av våra avdelningar. Du får här möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper till praktiskt arbete.

Vi erbjuder studenter praktikplatser inom följande områden:

  • Kvalitet, miljö och hållbarhet, våren/höst 2023

  • Grafisk produktion, hösten 2023

  • Ekonomi, hösten 2023

  • Försäljning och upphandling, hösten 2023

  • Inköp, hösten 2023

  • Digital integration/Automatiserade flöden, hösten 2023

Skicka in en presentation över den utbildning du går samt en kortare presentation av dig själv och vad du förväntar dig av din praktikperiod. Eventuella frågor besvaras av vår HR-ansvarig, Kim Borglin

Dela detta jobb

logo
PRAKTIK PÅ EXAKTA

Workspace Recruit