miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Rådgivare skog med placeringsort Luleå eller Skellefteå

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Rådgivare skog med placeringsort Luleå eller Skellefteå

Vill du vara med och göra skillnad inom skoglig rådgivning? Som senior rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten
I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa skogsägare att utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Värdering och skogsuppskattning

  • Löpande konsultation och ekonomisk rådgivning

  • Skatterådgivning deklarationer och utveckling av ägandet 

  • Tillväxarbete

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt Ludvig & Co. 

Därför kommer du trivas hos oss

Affärschef Mårten Vikner berättar:

Inom affärsområde skog blir du en del av ett team på 10 medarbetare och en affärsenhet om 30 medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbete och affärsnytta, tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av utveckling och samverkan och förväntar mig engagemang av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du

  • Vara utbildad skogsmästare, skogsvetare, jägmästare eller motsvarande

  • Stort yrkesmässigt engagemang

  • Tidigare arbetat i en konsulterande roll eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta skogsbruksplaner och utföra värderingsuppdrag. Har du dessutom erfarenhet av generationsskiften är det en fördel. Viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till din skogliga bakgrund. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Affärschef Mårten Vikner, marten.vikner@ludvig.se eller tel. +46 90 10 80 60

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Rådgivare skog med placeringsort Luleå eller Skellefteå

LUDVIG & CO