miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Solcellsmontör till 1KOMMA5º Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Solcellsmontör till 1KOMMA5º Göteborg

Vill du arbeta inom ett växande bolag i en spännande och föränderlig bransch? Tycker du det är intressant med solceller och gillar att arbeta fysiskt? Välkommen att söka jobb som solcellsmontör hos oss på 1KOMMA5º!

Arbetsuppgifter
Som solcellsmontör hos 1KOMMA5º kommer du främst att arbeta med monteringen av solcellsanläggningar på svenska villatak. Arbetsuppgifterna består bland annat av att montera byggställningar, skruva upp fästen och skenor, fästa solpaneler och slutligen dra kablar mellan alla solpaneler. Arbetet sker året runt oavsett väderförhållande.

Vem är du?
För att arbeta hos oss bör du ha ett intresse för solenergi och grön el, erfarenheten och kringliggande kunskaper lär vi dig på plats! Såklart är det meriterande om du har arbetat med solceller eller hantverksyrken men inget krav. Eftersom vi arbetar mot privatpersoner är det även viktigt med ett servicetänk hos våra montörer. 

Vi söker dig som:

- Gillar att jobba i team 
- Är obesvärad av höga höjder
- Behärskar svenska eller engelska
- Tycker om att arbeta fysiskt med kroppen
- Trivs att arbeta utomhus oavsett väder
- Har B-körkort för manuell bil 

Vad vi erbjuder
En möjlighet att få vara med på resan att hjälpa Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett arbete som solcellsmontör hos oss innebär ett uppdrag där du får briljera med din lösningsförmåga, arbeta fysiskt och vara med i ett grymt team.

Denna tjänst utgår från Göteborg med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.

Ansökan utan CV!
Stämmer uppdragsbeskrivning och personbeskrivningen in på dig? Skicka in en enkel ansökan utan cv, intervjuer sker löpande. 

För att säkerställa att våra medarbetares värdegrund stämmer överens med 1KOMMA5º tar vi en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Solcellsmontör till 1KOMMA5º Göteborg

1KOMMA5 grader AB