miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sommarpersonal till Aqua

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Sommarpersonal till Aqua

Till sommaren 2023 söker vi nu medarbetare som vill bli en del av vårt glada gäng och ta hand om våra akvatiska djur.

Universeum

Universeum är Sveriges nationella vetenskapscenter och en av de tio mest besökta destinationerna i Sverige. Det gör oss till en kraftfull arena för upplevelser och lärande inom naturvetenskap, teknik och hållbar utveckling.

Vi ökar barns och vuxnas kunskap om allt från algoritmer och atomer till Big Bang och biologisk mångfald. Tillsammans med Universeum utforskar man världen genom naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap och matematik. Alltid satt i en större kontext. I ett tvärvetenskapligt perspektiv som får oss att förstå hur världen hänger ihop och fungerar. Det är viktigt för oss att vara en plats där medborgare, akademin, näringslivet och det offentliga kan mötas. Där frågor och idéer om världen och vetenskapen får röra sig fritt. Där handlingskompetens för en hållbar framtid föds, ges bränsle och prisas.

Under 2021 till 2023 genomgår vi ett omfattande utvecklingsprogram och expansion för att göra mer nytta för fler.

Universeum växer och vi ser fram emot att du blir en av oss!

Vi som jobbar här är genuint engagerade i vårt uppdrag och arbetar varje dag för ett ge enastående upplevelser till alla våra kunder. Vi bottnar i våra kärnvärden: hållbart, vetenskapligt, modigt och roligt. Det är så vi utvecklar och genomför våra erbjudanden och det är så vi möter varandra och våra besökare, andra kunder, samarbetspartners samt intressenter.

Vi söker dig som har

ett brinnande intresse för djur i akvatiska miljöer och har du dessutom erfarenhet av akvarieskötsel är det ett plus!

Du har förmåga att både medverka i och inspirera ett lag. Du är flexibel och finner snabbt lösningar i oväntade situationer samtidigt som du har en positiv människosyn med barnasinnet kvar. Du vill naturligtvis vara med och skapa förutsättningar för att alla våra gäster får en enastående upplevelse!

Ditt ansvar

Du ingår i enhet Aqua som bland annat ansvarar för djuren i våra utställningar och samt de djur som befinner sig våra bakutrymmen.

Som verksam akvarist ansvarar du, i samverkan med andra avdelningar, för att Universeums besökare får en positiv upplevelse av djuren med hög kvalitet. Du kommer även att ansvara för matning, skötsel och underhåll av djuren och deras miljöer. 

Dina kompetenser

Du är biolog eller genomgår utbildning just nu.

Anställningsvillkor

Visstidsanställning juni – augusti. Helgarbete ingår.

Sista ansökningsdag: 31 maj 2023. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du ansöker via formuläret till höger.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Sommarpersonal till Aqua

Workspace Recruit