miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Teamleader Elektriker till 1komma5° i Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Teamleader Elektriker till 1komma5° i Göteborg

Är du en erfaren elektriker med ledaregenskaper? Vill du vara med forma denna nya roll och bli en del av 1komma5°s växande team? Vi söker dig som vill arbeta på ett bolag med hög förändringstakt och korta beslutsvägar där det gemensamma målet att ta Europa närmare omställningen till 100% förnybar energi. Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdrag
Som Teamleader Elektriker arbetar du till största del själv som elektriker men du leder också ett team på 4-5 elektriker i Göteborgsområdet med omnejd. Genom din erfarenhet och kompetens finns du där som ett stöd och säkerställer att ditt team har bästa förutsättningarna för att kunna utföra sitt arbete enligt de krav som finns på utbildning, säkerhet och kvalitet. Som Teamleader har du kontinuerlig kontakt med kunder för att säkerställa hög kundnöjdhet samt säkerställa att tidplaner följs. Tjänsten innehåller inget personalansvar då du och ditt team rapporterar till regional installationschef.

Vem är du?
Vi söker dig som är certifierad elektriker och med flera års erfarenhet av yrket. Har du erfarenhet av solcellsbranschen är det meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt kan kommunicera på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker en ansvarstagande person med goda ledaregenskaper. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att planera och prioritera arbetet framåt. Du arbetar aktivt med att skapa trivsel och arbetsglädje för ditt team. Du välkomnas till engagerade kollegor som vill göra skillnad och bidra till en bättre värld för framtida generationer.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar 1komma5° med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se via denna länk! Sista ansökningsdag är den 7 april 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 0722-038861 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om 1komma5°
På 1komma5° tror vi på att skapa en bättre värld för framtida generationer. Det är därför vi erbjuder klimatneutrala energilösningar för hem, så att du kan minska ditt koldioxidavtryck och
spara pengar på dina energiräkningar. Vi är ett team med experter som samarbetare på tvärs av organisationer för att skapa de bästa möjliga lösningarna. Vi finns i dagsläget på 40 platser i Sverige, Finland, Tyskland och Australien.

För att nå våra mål behöver vi klimathjältar! Vi söker duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt dynamiska, snabbväxande och motiverade team. Tillsammans ska vi omsätta våra visioner till handling! Läs gärna mer om oss vår svenska verksamhet på 1komma5.se.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Teamleader Elektriker till 1komma5° i Göteborg

1KOMMA5 grader AB