miljojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vårgårda kommun

Oavsett vilket yrke vi har är vår uppgift att erbjuda vårgårdaborna tjänster av hög kvalitet. För att vi ska kunna uppnå detta försöker vi se till att våra medarbetare trivs på sina arbetsplatser, har stimulerande arbetsuppgifter och anställningsvillkor samt har möjlighet att växa och utvecklas.

Men vi nöjer oss inte med det. Vårgårda ska även vara en attraktiv kommun för medborgare och företag. Därför siktar vi högt i vår strävan att vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna, vilket innebär ett konstant förändringsarbete som skapar en spännande och dynamisk organisationsutveckling.

Värdegrunden är en vägledning för alla medarbetare. Den banar väg för den kultur vi vill ska råda i Vårgårda kommun.

Värdegrunden innehåller ett antal begrepp och värdeord som ska styra beteende och agerande. Samtliga anställda i Vårgårda kommun ska följa och agera i enlighet med värdegrunden.  Värdegrunden, tillsammans med vision och målen i verksamhetsplanen, anger för medborgarna vad kommunen står för och ska förverkliga de närmaste åren. Vi arbetar med några viktiga begrepp:

I Vårgårda kommun ska förutsättningarna finnas för att du ska trivas och göra ett bra jobb.

Vi är medvetna om hur viktig en god personalpolitik är för alla medarbetare. Därför är den under ständig utveckling. Som medarbetare ska du kunna uppleva arbetsglädje, trygghet, delaktighet, känsla av sammanhang, kompetensutveckling och bekräftelse för dina insatser.

  • Anställningsvillkor
  • Friskvård
  • Rabatt på resor med kollektivtrafiken- Västtrafik
  • Arbetstid
  • Flexibel arbetstid

Anställningsvillkor

Förhållandet mellan dig som anställd och Vårgårda kommun regleras genom kommunala kollektivavtal. I det väsentligaste är det Huvudöverenskommelsen (HÖK) och Allmänna bestämmelser (AB). Avtalen innehåller regler om skyldigheter, rättigheter, ledigheter, semester, förmåner m m.

Friskvård

Vårgårda använder så kallade friskvårdscheckar för de anställda.

Friskvårdscheckarna fungerar som betalningsmedel för friskvård, som motion eller förebyggande behandlingar. Med FriskvårdsChecken kan du enkelt välja bland hundratals friskvårdsaktiviteter, bland annat på SATS, Friskis & Svettis och ViktVäktarna. Du kan också yoga, jympa, få massage, simma eller genomföra program för viktminskning och stresshantering med stöd av hälsocoacher.

Rabatt på resor med kollektivtrafiken- Västtrafik

Ska du pendla som anställd i Vårgårda kommun har vi som företagskund ett förmånligt avtal med Västtrafik. Som medarbetare hos oss kan du köpa årskort till rabbaterat pris. Kommunen arbetar medvetet med hållbar miljö och där är resor i arbetet och till och från arbetet en viktig del.

Arbetstid

Ordinarie arbetstid för administrativ personal eller motsvarande är 40 timmar per helgfri vecka. Arbetar du till exempel inom vård och omsorg är din arbetstid schemalagd över alla veckans dagar. Det finns även andra arbetstidsmått.

Flexibel arbetstid

Kommunen har flextid för administrativ personal enligt ett lokalt flextidsavtal. Då har du möjlighet att anpassa arbetstiden efter såväl arbetsbehov som fritid, allt efter dialog med din chef.

 

Bransch

Kommun

Anställda

1100

Huvudkontor

Vårgårda

Adress

Kungsgatan 45, 447 80

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Vårgårda kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor